Friday, June 10, 2011

today is???

hari ni hari ape??? jumaat la, tu pun xtau ke....take note, hari ini hari jumaat 10/6/2011....hahhahaha tau la hri ni jumaat...but today is>>>>>>>>>>>>>my bezday....oyeaaaahhhhhhh dh 24 thun dah umo aku....cptnye mase brlalu.....thanks la pada sahabatku yg wish my bday arini wlaupun aku x publish bday aku kt muka buku...igt juga korang trkh bday aku kn...even pakwe sndri pun xigt trkh bday aku arini...igtkan die org yg ptama akan wish upenye x...sngja aku x pblish bday aku sebab nk tgk die igt ke x.....tepat skali tekaan ku, mmg die xigt....uwaaaaaaaa


xpe, smpena bday aku arini aku xnk cedih2 lg...smpn dlu, kte cedih2 ari len k....hahahhaha syukur alhamdullillah Tuhan masih pnjang umoku walaupun hmpir xcdnt mse blk dr kg..huuhuhu syukur alhamdulillah....aku harap aku dapat capai cita2 dan impianku...aku juga harap aku akn mndapat kbhgiaan slps ni..insyaAllah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...