Thursday, August 11, 2011

Study Lagi?????

oyyyyeaaaahhhhhhh conoknyeeee pat further study again....lame dh niat nk sambung study tp year by year duk tangguh.. tp kali ni ak apply n I GOT IT.. :-)) Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) Kewangan di UiTM Shah Alam..wat PJJ la..hehehehhe

20hb August Mula lapor diri tuk Daftar bg sesi September 2011...oyeahhh..tp kan aku cam 50:50 je nk ke tak...banyak lak nk kne pikir (pikir ape ntah) 4 taun tu..lame tu...kuikuikui harap2 boleh short course nk sambung amek master lak (tingginye harapan ku) pastu kalau boleh nk sampai ke tahap PhD la (menggunung lak impian den)

aku pun ada apply tuk PLK, tp resultnye lom kuar..semalam cek anda tidak berjaya..upenye tu tuk sesi mei 2011..xapply yg tu tuk course Diploma... lega result lom kuar lg...aku more prefer yg tu sarjana Muda Perakaunan.. kelas waktu mlm la pas opis hour...pikir gak larat ke nk bekejo ke u lps keje..ngan jln jem nye lg..uwaaaa i will try my best...hikhikhik

bak kata pepatah mencari ilmu sampai ke negeri cina..tp aku nk p jepun australia ke Melbourne ke..hahahahah (prasan sungguh la)

pape pun tggu la keputusan plk dulu baru buat decision...alhamdulillah berkat bulan puasa..semoga Allah mempermudahkan segala urusan ku nanti..amin ya rabbal alamin...:-D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...