Thursday, August 18, 2011

Rezeki

bulan pose kali ni byk lak rezekinya..tapi masalahnye aku yang tak dapat terima rezeki tu sume..ni dapat interview account assistant kt accaountant firm.. mmg terbaik lah, aku pn prefer job tu...bkn x bersyukur job skg tp, xtau nk ckp la..cmpny melayu ni kan, byk masalah kt cni..sebab aku keje cni kira aku terlibat skali la kan kalau ada apa2 msalah..sesungguhnya pengurusan kat cni agak teruk..walaupun aku ada kuasa tuk tegur tp xbermakna tu sume kalau dah majikan terlibat skali.. so, could i stay long here????...sgt pedap.

sepatutya 20hb register UiTM n 23 interview..tp mslhnya kt subang jaya haram xtau jln..jauh oooo...hais aku ni sjk ade kete mls lak nk bjlan..huhuhu

lau pikir tension mmg tension la..keje xsusah pn...tp mnghadapi dh berhadapan dengan org yang kurang profesional, xda disiplin n bla bla bla..mmg susah..sebab organisasi kecik xmo la tegur kn walaupun aku bole tegur..buat baik kne pijak la plak..ssh kn...

seyes keje cni aku jrg senyum, muka tension je..aku lg suka lau bos aku xda kt opis..ase aman je..keje kt cni xhepi pn..xde nk gelak (duk bilik sorg2 nk gelak ape, kang org ckp Giler lak kang..hahahaha) keje tempat dulu best..leh gelak2 buat lawak..happy2..temsion pn de gak lak bila ada perbezaan taraf kn...

rindu situasi keje dulu...:-( huhuhuhu sepatutnya aku msti kne p interview tu kan..tp cmpny cina..tp cmpny cina more better dr melayu kn...aku ni paling mls nk p interview tau...mmg liat la....hish!!cmner ek..nk p ke x ye...hurmmmm

ya Allah Bantulah aku wat keputusan yang tepat dan terbaik..amin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...